сряда, 21 септември 2011 г.

Как да открием подходящия пръстен?


Изглежда, че избора на пръстен не е трудeн. Въпреки това, в процеса на търсене могат да се открият още много нюанси, които изискват подробно обяснение. Ето защо, за да се намери идеалният формата, размера и външния вид на пръстен, ще дойде по-удобно някои полезни съвети и информация. На първо място, е необходимо да се вземат под внимание два основни фактора, които влияят върху избора на размера на пръстена:
- Дебелината на пръста,на който ще носите пръстена.Ширината на пръстена, тъй като пръстен имаме предвид не само венчален пръстен, пръстени.
Основният критерий за правилно оразмерени пръстен размер е с диаметър (или дължина на вътрешния кръг) на пръстена трябва да бъде равна или малко по-голяма от дебелината на пръст.
Може би най-идеален начин да се определи размера пръстен - да посетите най-близкия магазин бижута и да поиска от управителя за измерване на пръста си. И нашите съвети за това три пъти, като размера пръстен може да варира в зависимост от времето на деня.
Никога не избирайте размера на пръстена, когато е твърде горещо или студено време, както и на сутринта, след като спортно училище за жени - по време на "специални" дни, тъй като през този период на пръстите леко подути.
При измерване на размера за пръстена, бижутерите използват два метра проба. Един - на широк пръстени, и един - за тесни пръстени. Най-често срещаната форма на инструмент за измерване на размера на пръста си - тънък пръстен ширина от около 3 мм. Ето защо, когато монтаж модел, трябва да кажем какво ширина искате да купите пръстен с бижутери са в състояние да оцени задължителен резерв в размер и избере най-добрия вариант за вас. За пръстен ширина 8 мм и по-големи, по-добре определя размера на пръстен малко по-голям (може би ¼ или ½ размери).



Няма коментари:

Публикуване на коментар